Εικόνα για την κατηγορία SLS

SLS

Η τεχνολογία Selective Laser Sintering (SLS) χρησιμοποιεί υλικό με μορφή πούδρας, όπου ένα laser τήκει τα σωματίδια μεταξύ τους, ανά στρώση.

 

Η όλη διαδικασία λαμβάνει μέρος σε θερμαινόμενο θάλαμο. Πρώτα ένα λεπτό στρώμα πούδρας στρώνεται στο θάλαμο εκτύπωσης και ένα laser λιώνει τα σωματίδια της πούδρας στα επιθυμητά σημεία. Έπειτα, ο θάλαμος εκτύπωσης κατεβαίνει και η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

 

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα της τεχνολογίας SLS είναι πως οι προεξοχές και τα δύσκολα σημεία αντικειμένων δεν χρειάζονται υποστηρικτικό υλικό. Αυτό οφείλεται στο ότι πυκνή πούδρα περιβάλλει το τρισδιάστατο κομμάτι μέχρι να εκτυπωθεί, παρέχοντάς του υποστήριξη προτού το εναπομένον υλικό σκουπιστεί για να ξαναχρησιμοποιηθεί.

 

Με την SLS, είναι επίσης δυνατό να εκτυπωθεί σημαντική ποσότητα αντικειμένων ανά εκτύπωση, μειώνοντας έτσι το συνολικό χρόνο εκτύπωσης.

 

Τα αντικείμενα που κατασκευάζονται με αυτή την τεχνολογία είναι πολύ πυκνά και έχουν πολύ μεγάλη αντοχή. Η ποιότητα της επιφάνειας του αντικειμένου είναι αξιοπρεπής, αλλά επιδέχεται μετέπειτα επεξεργασίας γυαλίσματος και επικάλυψης με βερνίκι. Το πιο συνηθισμένο υλικό που χρησιμοποιείται είναι το πολυαμίδιο (PA – polyamide), το οποίο μπορεί να αναμιχθεί με αλουμίνιο, γυαλί ή  ανθρακονήματα, με αποτέλεσμα καλύτερη εφαρμογή ή αντοχή στα χημικά.

 

Αυτή η τεχνολογία είναι ιδανική για ανταλλακτικά, πρωτότυπα και λειτουργικά εξαρτήματα.

O Sinterit Lisa 3D Printer προσφέρει υψηλής ποιότητας λειτουργικά τεμάχια ή και συναρμολογήματα. Βασίζεται στην τεχνολογία Laser Sintering και χρησιμοποιεί υλικό τύπου Πολυαμιδίου (Nylon), αλλά και ελαστομερές υλικό.
Από 7.990 €
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης110 x 150 x 150 mm
Ύψος Layer75 - 175 microns
Βάρος 3D Printer41 kg
Εκμεταλλευτείτε τον σπάνιο χώρο εκτύπωσης του Lisa Pro. Η καλύτερη λύση για μεγαλύτερα μοντέλα, έως και 316 mm διαγώνια, βάσει υλικού εκτύπωσης.
12.600 €
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης150 x 200 x 260 mm
Ύψος Layer75 - 175 microns
Βάρος 3D Printer90 kg
Με την τεχνολογία SLS της XYZprinting μπορείτε να έχετε πραγματικά ανθεκτικά κομμάτια και μικρούς χρόνους κατασκευής, κάνοντας τον MfgPro 230 xS ένα πανίσχυρο εργάλειο για μικρές και μεσαίες παραγωγές.
80.000 €
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης230 x 230 x 230 mm
Ύψος Layer0.08 mm / 0.1 mm / 0.15 mm / 0.2 mm
Μέγιστη Ταχύτητα ΕκτύπωσηςΈως 20mm/hr
Υλικά παραγωγής από nylon, αναπτυγμένο λογισμικό και νέα τεχνολογία Selective Laser Sintering συνθέτουν μια υψηλής παραγωγικότητας λύση για λειτουργικά πρωτότυπα και άμεση 3D παραγωγή.
Ζητήστε προσφορά
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης381 x 330 x 460 mm
Ύψος Layer0.08 - 0.15 mm
Συμβατά Yλικά ΕκτύπωσηςNylon 11, Nylon 12, reinforced materials