Εικόνα για την κατηγορία SLS

SLS

Η τεχνολογία Selective Laser Sintering (SLS) χρησιμοποιεί υλικό με μορφή πούδρας, όπου ένα laser τήκει τα σωματίδια μεταξύ τους, ανά στρώση.

 

Η όλη διαδικασία λαμβάνει μέρος σε θερμαινόμενο θάλαμο. Πρώτα ένα λεπτό στρώμα πούδρας στρώνεται στο θάλαμο εκτύπωσης και ένα laser λιώνει τα σωματίδια της πούδρας στα επιθυμητά σημεία. Έπειτα, ο θάλαμος εκτύπωσης κατεβαίνει και η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

 

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα της τεχνολογίας SLS είναι πως οι προεξοχές και τα δύσκολα σημεία αντικειμένων δεν χρειάζονται υποστηρικτικό υλικό. Αυτό οφείλεται στο ότι πυκνή πούδρα περιβάλλει το τρισδιάστατο κομμάτι μέχρι να εκτυπωθεί, παρέχοντάς του υποστήριξη προτού το εναπομένον υλικό σκουπιστεί για να ξαναχρησιμοποιηθεί.

 

Με την SLS, είναι επίσης δυνατό να εκτυπωθεί σημαντική ποσότητα αντικειμένων ανά εκτύπωση, μειώνοντας έτσι το συνολικό χρόνο εκτύπωσης.

 

Τα αντικείμενα που κατασκευάζονται με αυτή την τεχνολογία είναι πολύ πυκνά και έχουν πολύ μεγάλη αντοχή. Η ποιότητα της επιφάνειας του αντικειμένου είναι αξιοπρεπής, αλλά επιδέχεται μετέπειτα επεξεργασίας γυαλίσματος και επικάλυψης με βερνίκι. Το πιο συνηθισμένο υλικό που χρησιμοποιείται είναι το πολυαμίδιο (PA – polyamide), το οποίο μπορεί να αναμιχθεί με αλουμίνιο, γυαλί ή  ανθρακονήματα, με αποτέλεσμα καλύτερη εφαρμογή ή αντοχή στα χημικά.

 

Αυτή η τεχνολογία είναι ιδανική για ανταλλακτικά, πρωτότυπα και λειτουργικά εξαρτήματα.

Εμφάνιση ανά σελίδα
O Sinterit Lisa 3D Printer προσφέρει υψηλής ποιότητας λειτουργικά τεμάχια ή και συναρμολογήματα. Βασίζεται στην τεχνολογία Laser Sintering και χρησιμοποιεί υλικό τύπου Πολυαμιδίου (Nylon), αλλά και ελαστομερές υλικό.
Από 7.990,00 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Sinterit Lisa
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης110 x 150 x 150 mm
Ύψος Layer75 - 175 microns
Βάρος 3D Printer41 kg
Εκμεταλλευτείτε τον σπάνιο χώρο εκτύπωσης του Lisa Pro. Η καλύτερη λύση για μεγαλύτερα μοντέλα, έως και 316 mm διαγώνια, βάσει υλικού εκτύπωσης.
Από 12.600,00 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Sinterit Lisa Pro
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης150 x 200 x 260 mm
Ύψος Layer75 - 175 microns
Βάρος 3D Printer90 kg
Ένας νέος, πολύ ταχύτερος compact SLS 3D printer. O Sinterit Lisa X προσφέρει ταχύτατη εκτύπωση σε μεγάλες διαστάσεις και πρόσβαση σε πλήρη γκάμα υλικών και ανοιχτές παραμέτρους εκτύπωσης. Σχεδιασμένος για να σας παρέχει την ελευθερία να καινοτομείτε.
Κατόπιν Παραγγελίας
Λογότυπο του κατασκευαστή του Sinterit Lisa X
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης130x180x330 mm
Ύψος Layer75 - 175 microns
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Με την τεχνολογία SLS της Nexa3D ο εκτυπωτής QLS230 είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για μικρές και μεσαίες παραγωγές, με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά ανθεκτικά κομμάτια σε πολύ σύντομο χρόνο κατασκευής.
Από 80.000,00 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του QLS230
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης230 x 230 x 230 mm
Ύψος Layer0.08 mm / 0.1 mm / 0.15 mm / 0.2 mm
Μέγιστη Ταχύτητα ΕκτύπωσηςΈως 20mm/hr
Υλικά παραγωγής από nylon, αναπτυγμένο λογισμικό και νέα τεχνολογία Selective Laser Sintering συνθέτουν μια υψηλής παραγωγικότητας λύση για λειτουργικά πρωτότυπα και άμεση 3D παραγωγή.
Τεχνολογία 3D PrintingSelective Laser Sintering (SLS)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης381 x 330 x 460 mm
Ύψος Layer0.08 - 0.15 mm
Συμβατά Yλικά ΕκτύπωσηςNylon 11, Nylon 12, reinforced materials
Ο Sinterit Lisa Pro 3D Printer μαζί με ένα σετ εργαλειών και υλικών, κατάλληλο για να καλύψει όλες τις ανάγκες της SLS τεχνολογίας 3D εκτύπωσης.
17.480,00 €