Εικόνα για την κατηγορία SLS

SLS

Η τεχνολογία Selective Laser Sintering (SLS) χρησιμοποιεί υλικό με μορφή πούδρας, όπου ένα laser τήκει τα σωματίδια μεταξύ τους, ανά στρώση.

 

Η όλη διαδικασία λαμβάνει μέρος σε θερμαινόμενο θάλαμο. Πρώτα ένα λεπτό στρώμα πούδρας στρώνεται στο θάλαμο εκτύπωσης και ένα laser λιώνει τα σωματίδια της πούδρας στα επιθυμητά σημεία. Έπειτα, ο θάλαμος εκτύπωσης κατεβαίνει και η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

 

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα της τεχνολογίας SLS είναι πως οι προεξοχές και τα δύσκολα σημεία αντικειμένων δεν χρειάζονται υποστηρικτικό υλικό. Αυτό οφείλεται στο ότι πυκνή πούδρα περιβάλλει το τρισδιάστατο κομμάτι μέχρι να εκτυπωθεί, παρέχοντάς του υποστήριξη προτού το εναπομένον υλικό σκουπιστεί για να ξαναχρησιμοποιηθεί.

 

Με την SLS, είναι επίσης δυνατό να εκτυπωθεί σημαντική ποσότητα αντικειμένων ανά εκτύπωση, μειώνοντας έτσι το συνολικό χρόνο εκτύπωσης.

 

Τα αντικείμενα που κατασκευάζονται με αυτή την τεχνολογία είναι πολύ πυκνά και έχουν πολύ μεγάλη αντοχή. Η ποιότητα της επιφάνειας του αντικειμένου είναι αξιοπρεπής, αλλά επιδέχεται μετέπειτα επεξεργασίας γυαλίσματος και επικάλυψης με βερνίκι. Το πιο συνηθισμένο υλικό που χρησιμοποιείται είναι το πολυαμίδιο (PA – polyamide), το οποίο μπορεί να αναμιχθεί με αλουμίνιο, γυαλί ή  ανθρακονήματα, με αποτέλεσμα καλύτερη εφαρμογή ή αντοχή στα χημικά.

 

Αυτή η τεχνολογία είναι ιδανική για ανταλλακτικά, πρωτότυπα και λειτουργικά εξαρτήματα.

Εμφάνιση ανά σελίδα
An industrial additive manufacturing device, using SLS technology (polyamide/plastic powders) made by a well- experienced team of engineers and market experts in the 3D printing industry and CAD/CAM services.
Ζητήστε προσφορά
Βάρος 3D Printer1600 kg
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης(265 x 265 x 310 mm) or (365 x 365 x 610 mm)
Εξωτερικές διαστάσεις ( Μ,Π,Υ )1985 x1515x2160 mm