Εικόνα για την κατηγορία MultiJet

MultiJet

Η τεχνολογία MultiJet παράγει τρισδιάστατα αντικείμενα με ψεκασμό υγρών πολυμερών σε στρώσεις. Τα πλαστικά εκτυπώνονται από μια κεφαλή Inkjet, η οποία ψεκάζει μικρά σωματίδια φωτοπολυμεριζόμενου πλαστικού στο τραπέζι εκτύπωσης. Έπειτα τα σωματίδια αυτά στερεοποιούνται με τη χρήση UV ακτινοβολίας, το τραπέζι εκτύπωσης χαμηλώνει και η νέα στρώση ψεκάζεται. Το ύψος της στρώσης μπορεί να είναι εξαιρετικά λεπτό, όπως και στην τεχνολογία ρητίνης.

 

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας είναι η ταχύτητα, ο μεγάλος χώρος εκτύπωσης, καθώς και το ότι μπορεί να εκτυπώσει υλικά διαφόρων ιδιοτήτων, με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και ακρίβειας. Επίσης, χρησιμοποιεί σαν υποστηρικτικό υλικό το κερί, με αποτέλεσμα να μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα σε διάλυμα αλκοόλης ή φούρνο. Επίσης, επιτρέπει την εκτύπωση αντικειμένων ιδιαίτερων υψηλών γεωμετρικών απαιτήσεων, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού τους από την αφαίρεση του υποστηρικτικού υλικού.

 

Τα πλαστικά μοντέλα που εκτυπώνονται με την τεχνολογία MultiJet διαθέτουν υψηλή ποιότητα φινιρίσματος, και έχουν διάφορες μηχανικές ιδιότητες. Τα υλικά μπορούν να είναι σκληρά, ελαστομερή, ανθεκτικά, με υψηλές θερμοκρασιακές αντοχές, κα. Σημαντική εφαρμογή είναι και η δυνατότητα εκτύπωσης κέρινων μοντέλων κοσμήματος σε υλικό 100% κερί.

Εμφάνιση ανά σελίδα
Οι ProJet MJP 2500 & ProJet MJP 2500 Plus 3D Printers ανήκουν στη σειρά επαγγελματικών προϊόντων ProJet της 3D Systems. Προσφέρουν ταχύτητα, ακρίβεια και ευκολία στη δημιουργία εξαρτημάτων αλλά και συναρμολογημάτων, από σκληρό πλαστικό ή ελαστομερές υλικό.
Τεχνολογία 3D PrintingMultiJet (MJP)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης295 x 211 x 142 mm
Ύψος Layer32 microns
Βάρος 3D Printer211 kg
O ProJet™ MJP 2500W Plus 3D printer είναι τo εξειδικευμένo μοντέλο της σειράς ProJet 3D Systems για την κάλυψη των αναγκών του κλάδου της κοσμηματοποιίας, ο οποίος προσφέρεται σε ιδιαιτέρως προσιτή τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Τεχνολογία 3D PrintingMultiJet (MJP)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης294 x 211 x 144 mm
Ύψος Layer16 microns
Βάρος 3D Printer211 kg
Ο Projet MJP 5600 είναι ένας μεγάλων διαστάσεων, 3D printer πολλαπλών υλικών, ο οποίος προσφέρει ταχύτητες εκτύπωσης εώς και 2 φορές γρηγορότερες σε σχέση με παρόμοιες μηχανές Polyjet. Επιπλέον, χάρη στον μεγαλύτερο όγκο εκτύπωσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του ProJet MJP 5600 και να μειώσετε τα κόστη ανά κομμάτι εώς και 40% σε σχέση με ανταγωνιστικούς 3D printers πολλαπλών υλικών.
Τεχνολογία 3D PrintingMultiJet (MJP)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης518 x 381 x 300 mm
Ύψος Layer13 microns & 16 microns
Συμβατά Yλικά Εκτύπωσης5 βασικά υλικά: Σκληρά λευκό, μαύρο ή διαφανές & Ελαστομερή μαύρο ή διαφανές
Ο MJP 300W 3D Εκτυπωτής προσφέρει λεπτομερείς εκτυπώσεις μοτίβων κεριού για κοσμήματα, συμβατός με τις τυπικές διαδικασίες χυτεύσεων με χαμένο κερί. Με μεγάλη ακρίβεια αναπαραγωγής σχεδίων και επιχειρησιακή αποδοτικότητα για τη σύγχρονη κατασκευή κοσμημάτων, είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο χώρου το κοσμήματος.
Τεχνολογία 3D PrintingMultiJet (MJP)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης294 x 211 x 144 mm (11.6 x 8.3 x 5.6 in)
Layer Thickness8μm - 25μm
Τεχνολογία 3D PrintingMultiJet (MJP)