Εικόνα για την κατηγορία ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3D Printers Πλαστικού: Από το γραφείο σας στην γραμμή παραγωγής, οι 3D Printer πλαστικού που διαθέτουμε παράγουν concept models, πρωτότυπα λειτουργικά ή ακριβείας, και πραγματικά κομμάτια τελικής χρήσης. Έτσι μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τα σχέδια σας, να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να φέρετε καινότομα προϊόντα στην αγορά γρηγορότερα.

 

3D Printers Μετάλλου: Δείτε την σχεδιάση μεταλλικών εξαρτημάτων υπό άλλη σκοπιά και παράξτε προϊόντα, εξαρτήματα και εργαλεία με μειωμένο βάρος, αυξημένη λειτουργικότητα και απλοποιημένη συναρμολόγηση. Εξοικονομήστε χρόνο, κόστος και βάρος στα κομμάτια σας, με τις υψηλής ποιότητας και ακρίβειας λύσεις κατασκευής μετάλλου που αποτελούνται από εξελιγμένα λογισμικά, προσθετική κατασκευή μετάλλου, πιστοποιημένα υλικά και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.

 

3D Printers Χύτευσης Μετάλλου: Από μικροσκοπική έως μεγάλη κλίμακα, αποκτήστε μεταλλικά κομμάτια ακριβείας γρήγορα, εκτυπώνοντας με επαναληψιμότητα οικονομικά, πιστά στο σχέδιο, μοτίβα προς χύτευση χρησιμοποιώντας τεχνολογίες 3D Printing σε ρητίνη ή κερί.

 

Έγχρωμοι 3D Printers: Από εκπαιδευτικά ιδρύματα εώς και τα πιο απαιτητικά εμπορικά περιβάλλοντα, η σειρά ProJet CJP x60 της 3D Systems σας παρέχει πλήρως έγχρωμο 3D Printing σε ασυναγώνιστες ταχύτητες εκτύπωσης, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος λειτουγίας ενώ η σείρα da Vinci Color της XYZprinting σας προσφέρει την πιο οικονομική εναλλακτική έγχρωμου 3D Printing της αγοράς!

 

Οδοντιατρικοί 3D Printers: Βρείτε τους 3D Printers, υλικά και λογισμικά που μπορούν να σας παρέχουν ακριβή, άκρως λεπτομερή, οδοντική προσθετική, χειρουργικούς νάρθηκες και ορθοδοντικά μοντέλα για thermoforming, ταχύτερα, με χαμηλότερο κόστος και υψηλή ποιότητα.

 

Bioprinters: Το μέλλον της ιατρικής είναι εδώ. Αξιοποιήστε πρωτοποριακά βιοϋλικά για να καλλιεργήσετε κύταρα τα οποία θα ευδοκιμήσουν σαν να βρίσκονταν στο φυσικό τους περιβάλλον.