Εικόνα για την κατηγορία Figure 4

Figure 4

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικείμενα λείας επιφάνειας και υψηλής ακρίβειας, τότε οι τεχνολογίες φωτοπολυμεριζόμενων ρητινών (όπως Figure 4, DLP, SLA) είναι οι κατάλληλες. 

 

Αυτή η μέθοδος δουλεύει με το να σκληραίνει στρώσεις υγρής ρητίνης. Συγκεκριμένα η ρητίνη εκτίθενται σε πηγή φωτός με αποτέλεσμα να πολυμερίζεται, να σκληραίνουν και να ενώνεται με την προηγούμενη στρώση ρητίνης.

 

Όπως και στην τεχνολογία FFF, αν το μοντέλο έχει προεξοχές, χρειάζεται να εκτυπωθεί υποστηρικτικό υλικό. Καθώς το υλικό αυτό είναι το ίδιο με του αντικειμένου, θα πρέπει να απομακρυνθεί μηχανικά.

 

Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, μπορείτε να εκτυπώσετε σκληρά, ελαστομερή και διαφανή πλαστικά, χυτεύσιμες ρητίνες και αντικείμενα πολύ υψηλής ποιότητας εκτύπωσης.

 

Η τεχνολογία digital light processing (DLP) και Figure 4 είναι συγγενικές με την SLA. Η μόνη διαφορά τους έγκειται στο ότι η DLP και Figure 4 χρησιμοποιούν projector ως πηγή φωτός αντί για laser. Αυτή η βασική διαφορά, επιτρέπει στην τεχνολογία DLP και Figure 4 να εκτυπώνουν ταχύτερα, δεδομένου πως ολόκληρη η στρώση του αντικειμένου εκτίθεται στην πηγή φωτός μονομιάς, έναντι του laser όποτε εκτίθεται σημειακά.

 

Η τεχνολογία Figure 4 είναι η νεότερη γενιά DLP εκτυπωτών, με δυνατότητα ταχύτατης εκτύπωσης, με υψηλή ακρίβεια και λεπτομέρεια που φτάνει τα 10 microns στον άξονα Ζ. Διαθέτει επαναληψιμότητα σε υλικά που διαθέτουν διάφορες μηχανικές ιδιότητες, όπως προσομοίωσης με ABS και PP, υψηλές θερμοκρασιακές αντοχές, βιοσυμβατά υλικά, και υλικά τελικής χρήσης.

Εμφάνιση ανά σελίδα
Ιδανικός για ταχεία πρωτοτυποποίηση και μικρή παραγωγή. Η επαναστατική τεχνολογία 3D Printing Figure 4™ έρχεται να αλλάξει τα χρονικά δεδομένα για την κατασκευή ενός πρωτοτύπου ή και ακόμα μιας μικρής παραγωγής.
Τεχνολογία 3D PrintingFigure 4
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης124.8 x 70.2 x 196 mm
Ύψος Layer10 - 100 microns
Μέγιστη Ταχύτητα ΕκτύπωσηςUp to 100mm/hr
Η ψηφιακή οδοντοτεχνική επαναπροσδιορίζεται. Η επαναστατική τεχνολογία 3D Printing Figure 4™ έρχεται σε συνδυασμό με την ευρύτερη γκάμα υλικών για την πραγματοποίηση πολλαπλών εφαρμογών στον κλάδο της οδοντοτεχνικής. Το αποτέλεσμα είναι υψηλή ακρίβεια, επαναληψιμότητα, παραγωγικότητα και χαμηλό κόστος λειτουργίας.
Τεχνολογία 3D PrintingFigure 4
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης124.8 x 70.2 x 196 mm
Ύψος Layer30 - 100 microns
Βάρος 3D Printer34.5 kg
Επεκτάσιμη, ημί-αυτοματοποιημένη λύση 3D κατασκευής, ειδικά σχεδιασμένη για να μεγαλώνει μαζί με τις ανάγκες πρωτοτυποποίησης και παραγωγής της επιχείρησής σας.
Τεχνολογία 3D PrintingFigure 4
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης124.8 x 70.0 x 346 mm
Ύψος Layer10 – 100 microns
Ανάλυση X/Y1920 x 1080 pixel - 65 microns
Το Figure 4 Production σας προσφέρει την ευελιξία του additive manufacturing σε συνυδασμό με μια ρυθμιζόμενη γραμμή παραγωγής για να σας παρέχει μια αυτοματοποιημένη λύση, απευθείας παραγωγής 3D, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
Τεχνολογία 3D PrintingFigure 4
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης124.8 x 70.0 x 346 mm
Ύψος Layer10 – 100 microns
Ανάλυση X/Y65 microns