Εικόνα για την κατηγορία Κοσμηματοποϊία

Κοσμηματοποϊία

 3D Printers Κοσμήματος

Δύο τεχνικές έχουν κυριαρχήσει ιστορικά στην κατασκευή κοσμήματος: στο χέρι και με τη μέθοδο του χαμένου κεριού (χύτευση). Και οι δύο τεχνικές απαιτούν σημαντική τεχνική ικανότητα, είναι χρονοβόρες, και παρουσιάζονται λάθη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που μπορούν να αποβούν κοστοβόρα. 

 

Αλλά σήμερα, η ψηφιακή σχεδίαση και το 3D Printing έχουν αντικαταστήσει αυτές τις παλαιές τεχνικές σε σημαντικό βαθμό. Αντικαθιστώντας παραδοσιακές τεχνικές με ψηφιακές επιφέρουν νέες δυνατότητες στο σχεδιασμό και παραγωγή κοσμημάτων, καθώς επίσης νέες δυνατότητες εξατομίκευσης στους πελάτες.

 

Η επιλογή του κατάλληλου 3D Printer εξαρτάται από τον όγκο παραγωγής, τον τρόπο παραγωγής, το budget και το υλικό χύτευσης (χυτεύσιμη ρητίνη ή κερί). Η ANiMA διαθέτει και υποστηρίζει πλήρως σε Ελλάδα και Κύπρο τους παρακάτω 3D Printers για την αγορά της αργυροχρυσοχοϊας και της παραγωγής κοσμημάτων. 

Εμφάνιση ανά σελίδα
O ProJet™ MJP 2500W Plus 3D printer είναι τo εξειδικευμένo μοντέλο της σειράς ProJet 3D Systems για την κάλυψη των αναγκών του κλάδου της κοσμηματοποιίας, ο οποίος προσφέρεται σε ιδιαιτέρως προσιτή τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Τεχνολογία 3D PrintingMultiJet (MJP)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης294 x 211 x 144 mm
Ύψος Layer16 microns
Βάρος 3D Printer211 kg
Ιδανικός για ταχεία πρωτοτυποποίηση και μικρή παραγωγή. Η επαναστατική τεχνολογία 3D Printing Figure 4™ έρχεται να αλλάξει τα χρονικά δεδομένα για την κατασκευή ενός πρωτοτύπου ή και ακόμα μιας μικρής παραγωγής.
Τεχνολογία 3D PrintingFigure 4
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης124.8 x 70.2 x 196 mm
Ύψος Layer10 - 100 microns
Μέγιστη Ταχύτητα ΕκτύπωσηςUp to 100mm/hr
Special bundle of the Original Prusa SL1S 3D printer and the Curing and Washing Machine (CW1S). You will save 179 € (VAT incl.) when you buy this bundle instead of buying both items separately. Original Prusa SL1S produces high-quality prints with even more detail than the Original Prusa SL1. It is compatible with a wide range of resins for various applications.
2.100,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
Λογότυπο του κατασκευαστή του Original Prusa SL1S SPEED 3D Printer + CW1S BUNDLE
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης127×80×150 mm
Ο MJP 300W 3D Εκτυπωτής προσφέρει λεπτομερείς εκτυπώσεις μοτίβων κεριού για κοσμήματα, συμβατός με τις τυπικές διαδικασίες χυτεύσεων με χαμένο κερί. Με μεγάλη ακρίβεια αναπαραγωγής σχεδίων και επιχειρησιακή αποδοτικότητα για τη σύγχρονη κατασκευή κοσμημάτων, είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο χώρου το κοσμήματος.
Τεχνολογία 3D PrintingMultiJet (MJP)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης294 x 211 x 144 mm (11.6 x 8.3 x 5.6 in)
Layer Thickness8μm - 25μm
Τεχνολογία 3D PrintingMultiJet (MJP)