ΝΕΟ

da Vinci Junior Pro X+

Ο da Vinci Junior Pro X+ είναι κατάλληλος για χρήστες που αναζητούν ένα δυναμικό εργαλείο για να ενισχύσουν την δημιουργικότητα τους. Διαθέτει χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία ενώ παράλληλα είναι απλός στην χρήση του και προσιτός από τον οποιονδήποτε.
Κατόπιν Παραγγελίας
Από 595,00 €
Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α 24%
Τεχνολογία 3D Printing
FFF - FDM
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης
175 x 175 x 175 mm

Ξεκλειδώστε πλήρως τις προοπτικές του 3D printer σας

Νέο Σύστημα Διπλής Ψύξης

Στην κεφαλή του da Vinci Jr. Pro X+ βρίσκονται πλέον ενσωματωμένοι δύο ανεμιστήρες ψύξης. Το νέο αυτό σύστημα βοηθάει στο να αποτρέπει το υλικό από το να σχηματίζει ίνες (stringing) και σταγονίδια. Χάρη στην πιο αποτελεσματική ψύξη, μπορείτε να έχετε βελτιωμένη ποιότητα και λείες επιφάνειες.

 

Εύκολη Δυνατότητα Αναβάθμισης

Ο da Vinci Jr. Pro X+ έρχεται με μια εύκολα αφαιρούμενη κεφαλή ταχείας απασφάλισης, η οποία σας επιτρέπει να αλλάξετε γρήγορα μεταξύ αυτής ή της κεφαλής σκληρυμένου χάλυβα* και της κεφαλής χαράξης laser*.

*Τα παραπάνω αξεσουάρ είναι προαιρετικά και πωλούνται ξεχωριστά

Εικόνα για την κατηγορία Unlock the full potential of your 3D printer

Ποιοτικές 3D εκτυπώσεις με θερμαινόμενο τραπέζι

Βελτιωμένη Ποιότητα Εκτύπωσης

Η επιφάνεια εκτύπωσης του da Vinci Jr. Pro X+ κατανέμει την θερμότητα ομοιόμορφα και διατηρεί το υλικό που εναποτίθεται ζεστό. Έτσι, αποτρέπει το σκέβρωμα και παράγει υψηλής ποιότητας κομμάτια, με υλικά όπως το ABS.

Πρωτοποριακή Λειτουργία Auto-calibration 9 σημείων

Ετοιμάστε τον 3D εκτυπωτή σας εύκολα. Με ένα κλικ, το σύστημα ευθυγράμμισης, αυτόματα μετράει την απόσταση μεταξύ της κεφαλής και της επιφάνειας εκτύπωσης σε 9 σημεία. Έπειτα χρησιμοποιεί αυτές τις μετρήσεις για να προσαρμόσει την απόσταση της κεφαλής κατά την διάρκεια της εκτύπωσης - παράγωντας αντικείμενα με την καλύτερη δυνατή ακρίβεια και ποιότητα.

Καλύτερη Προσκόλληση και Ευκολότερη Αφαίρεση

Τα μοντέλα σας κολλάνε και εκτυπώνονται καλύτερα με το ανθεκτικό PC (polycarbonate) φύλλο και την εύκαμπτη, αφαιρούμενη επιφάνεια εκτύπωσης. Όταν ολοκληρωθεί η εκτύπωση, μπορείτε με ευκολία να απομακρύνετε πρώτα την επιφάνεια εκτύπωσης, πρωτού αφαιρέσετε τις εκτυπώσεις σας.

Εικόνα για την κατηγορία Quality 3D Prints with Heated Print Bed

Μεγάλη Γκάμα Υλικών

Ο da Vinci Junior Pro X+ είναι ένα πολύ ισχυρός προσωπικός 3D printer, ο οποίος σας παρέχει την δυνατότητα εκτύπωσης με μια μεγάλη γκάμα υλικών. Χάρη στην θερμαινόμενη επιφάνεια εκτύπωσης και τον κλειστό θάλαμο, ο Junior Pro X+ είναι κατάλληλα εξοπλισμένος για να διαχειριστεί ακόμη και τα πιο δύσκολα πλαστικά υλικά, όπως το ABS και το HIPS. Φυσικά, μπορείτε να αξιοποιήσετε και τις πιο δημοφιλής επιλογές όπως το PLA και το PETG.

Με την εναλλακτική της ειδικής κεφαλής εκτύπωσης Hardened Steel Nozzle, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και νήματα με προσμίξεις όπως ίνες άνθρακα (Carbon Fiber), ρινίσματα μετάλλων κ.ά

da Vinci Junior Pro X+ είναι συμβατός και με νήματα τρίτων κατασκευαστών διαμέτρου 1,75mm, πέρα από τα πολύ καλής ποιότητας υλικά της XYZprinting.

Εικόνα για την κατηγορία A Wide Range Of Materials
Εξωτερικές διαστάσεις ( Μ,Π,Υ ) 378 x 280 x 355 mm
Βάρος 3D Printer 12 kg
Συμβατά Yλικά Εκτύπωσης PLA/Tough PLA/PETG/Antibacterial PLA/ ABS/HIPS/Wood PLA/*Premium Metallic PLA /*XYZ Carbon Fiber (*Optional Extruder)
Κεφαλές εκτύπωσης 1
Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας