Λυπούμαστε - το προϊόν αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ProJet CJP 260Plus

Αποκτήστε πρόσβαση σε πλήρες έγχρωμο CMY 3D printing με αυτόν τον προσιτό εκτυπωτή για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος σας με έως και 5-10 φορές πιο γρήγορους χρόνους εκτύπωσης και 7 φορές χαμηλότερο κόστος κομματιού σε σύγκριση με τις υπόλοιπες τεχνολογίες.
31.500,00 €
Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α 24%
Τεχνολογία 3D Printing
Full Color (CJP)
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης
236 x 185 x 127 mm
Ύψος Layer
0.1 mm
Βάρος 3D Printer
165 kg

Έγχρωμο 3D Printing

Αξιοποιήστε το ProJet CJP 260Plus για να δημιουργήσετε όμορφα, φωτορεαλιστικά κομμάτια σε CMY χρωματολόγιο με την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε full texture/UV mapping ωστέ να αξιολογήσετε καλύτερα την εμφάνιση, την αίσθηση και το στυλ των προϊόντων χωρίς να χρειάζετε να τα βάψετε. Οι ενδιαφερομένοι μπορούν να οπτικοποιήσουν τα πρώτα τους σχέδια και να πάρουν αποφάσεις γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

Χαμηλό Κόστος Εκτύπωσης

Βασισμένος στην αξιόπιστη και προσιτή τεχνολογία ColorJet Printing (CJP), ο ProJet CJP 260Plus εκτυπώνει κομμάτια διατηρώντας το κόστος εώς και 7 φορές χαμηλότερο σε σχέση με άλλες τεχνολογίες. Χαρακτηρίζεται από αποτελεσματική χρήση του υλικού και σας επιτρέπει να γλιτώσετε χρόνο από την επεξεργασία των τεμαχίων αφού δεν απαιτούνται υποστηρικτικές δομές, καθώς επίσης να περιορίσετε την σπατάλη αφού το αχρησιμοποιήτο υλικό ανακυκλώνεται.

Τεχνολογία 3D Printing Full Color (CJP)
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης 236 x 185 x 127 mm
Ύψος Layer 0.1 mm
Βάρος 3D Printer 165 kg
Χρώματα & Υλικά ανά εκτύπωση Full CMY Color
Δωρεάν Software εκτύπωσης ΝΑΙ
Υποστηριζόμενα Αρχεία STL, VRML, PLY, 3DS, FBX, ZPR