Μια κλεφτή ματιά στο μέλλον της ANiMA στον τομέα του 3D Printing και του R&D

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε με εσάς ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο που ξεδιπλώνεται την ANiMA. Καθώς συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας στο Additive Manufacturing, ξεκινάμε μια σημαντική ανακαίνιση για να προσθέσουμε 320 τετραγωνικά μέτρα στις εγκαταστάσεις μας.

 

Ένας χώρος για την τελειοποίηση της 3D εκτύπωσης

Στη κύρια περιοχή των νέων χώρων, θα φιλοξενήσουμε μια εντυπωσιακή σειρά από 3D Printers, συμπεριλαμβανομένων εκτυπωτών iSLM ικανών να επεξεργάζονται υλικά όπως το AlSi10Mg (Αλουμίνιο) και τον ανοξείδωτο χάλυβα 316L.

Επίσης, θα διαθέτουμε μια εκτενή συλλογή 3D εκτυπωτών SLA, που χρησιμοποιούν ημιδιαφανή ρητίνη για την κατασκευή πρωτοτύπων.Τα FDM μηχανήματα μας εξοπλισμένα με μεγάλη γκάμα υλικών, θα συνεχίσουν να παρέχουν ευέλικτες λύσεις για την ανάγκη κάθε project

Η περιοχή θα διαθέτει επίσης ολοκληρωμένες εσωτερικές εγκαταστάσεις post-processing, διασφαλίζοντας ότι κάθε εξάρτημα που παράγουμε πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και φινιρίσματος.

 

 

Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη

Ένας άλλος τομέας θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στο R&D. Σε αυτόν τον χώρο η ομάδα μας θα ξεπεράσει τα όρια της τρισδιάστατης εκτύπωσης, δουλεύοντας σε τρέχοντα και μελλοντικά έργα που υπόσχονται να φέρουν επανάσταση στις βιομηχανίες.

Τέλος, στους νέους χώρους θα υπάρχει μια ολοκαίνουργια αίθουσα συνεδριάσεων, όπου θα χαρούμε να συζητήσουμε τα επερχόμενα projects σας.

 

 

Ένα Teaser για το τι πρόκειται να έρθει

Ενώ αυτοί οι χώροι είναι επί του παρόντος υπό ανακαίνιση και δεν είναι ακόμη έτοιμοι για να σας υποδεχτούν, ανυπομονούσαμε να μοιραστούμε τα νέα αυτά μαζί σας. Πιστεύουμε ότι δεν μεγαλώνουμε απλώς τις εγκαταστάσεις μας αλλά διευρύνουμε τις δυνατότητες του τι μπορούμε να πετύχουμε.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων και αποκλειστικών behind-the-scenes εικόνων καθώς και των αποκαλυπτηρίων. Μόλις ξεκινήσαμε και υποσχόμαστε πως τα καλύτερα έρχονται.