Εικόνα για την κατηγορία The Most Powerful Data & Build Preparation Software

Το πιο Ισχυρό Λογισμικό Δημιουργίας & Προετοιμασίας Δεδομένων

Όταν έρχεται ένα 3D αρχείο στο γραφείο σας, πρέπει να το εκτυπώσετε το γρηγορότερο δυνατόν. Οι πιθανές αλλαγές που πρέπει να κάνετε ποικίλλουν, από μικρές αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος έως τη δημιουργία δομών στήριξης για ολόκληρη την κατασκευή. Χωρίς το σωστό λογισμικό, αυτά τα βήματα ισοδυναμούν με πολύ χρόνο και ιδιαίτερη προσπάθεια. Το Materialize Magics απλοποιεί τα δεδομένα και την προετοιμασία με μια εύχρηστη λύση. Είτε θέλετε ακριβή έλεγχο της ροής των εργασιών σας είτε γρήγορες βελτιώσεις με το πάτημα ενός κουμπιού, το Magics θα σας καθοδηγήσει στην σίγουρη επιτυχία.

Εικόνα για την κατηγορία Spend Your Time Wisely

Μην ξοδεύεις άσκοπα τον χρόνο σου

Η ολοκληρωμένη και φιλική προς τον χρήστη εργαλειοθήκη θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο για την προετοιμασία, την εκτύπωση και την τελική μορφοποίηση των δεδομένων, μειώνοντας έτσι σημαντικά το χρόνο παράδοσης των έργων σας.

Μεγιστοποιήστε το ποσοστό της επιτυχίας

Η έξυπνη προετοιμασία δεδομένων οδηγεί σε λιγότερη χρήση υλικού και σε μεγαλύτερη ποσότητα σωστά εκτυπωμένων εξαρτημάτων. Μειώστε το κόστος της προετοιμασίας των δεδομένων σας σήμερα.

Εικόνα για την κατηγορία Access the Industry Standard

Πρόσβαση στο βιομηχανικό πρότυπο

Η Materialise Magics είναι η κορυφαία επιλογή λογισμικού προετοιμασίας δεδομένων για εταιρείες και βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Εκμεταλλευτείτε, για δικός σας όφελος, την πολυετή εμπειρία μας στο λογισμικό 3D εκτύπωσης.

Εικόνα για την κατηγορία Rely on Independent Software

Βασιστείτε σε ανεξάρτητο λογισμικό

Ανεξάρτητα από το συνδυασμό εκτυπωτών που διαθέτετε, με το Materialise Magics, εσείς και η ομάδα σας χρειάζεστε μόνο ένα λογισμικό για να προετοιμάσετε ανταλλακτικά για τρισδιάστατη εκτύπωση.