ΝΕΟ

Flashforge Creator 3

O Creator 3 χρησιμοποιεί δύο ανεξάρτητες κεφαλές εκτύπωσης και σας επιτρέπει να κατασκευάσετε εύκολα περίπλοκες γεωμετρίες και κομμάτια, με την χρήση διαλυτών supports.
Διαθέσιμο
2.500 €
*Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.
Τεχνολογία 3D Printing
FFF - FDM
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης
300 x 250 x 200 mm
Ύψος Layer
0.05-0.4mm
Βάρος 3D Printer
40kg

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

Ο Creator 3 είναι ο πιο νέος 3D printer της Flashforge και διαθέτει ορισμένα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Στον θάλαμο εκτύπωσης υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις εκτυπώσεις σας όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον έρχεται με σύστημα φιλτραρίσματος, ελαχιστοποιώντας τα σωματίδια και τις οσμές. Όπως και οι προκάτοχοί του, ο Creator 3 προσφέρει μια σταθερή επίδοση χάρη στον μεταλλικό του σκελετό και την στιβαρή κατασκευή του. Ο χειρισμός του 3D printer είναι εύκολος ενώ η μεγάλη οθόνη αφής και το ευνοήτο μενού βοηθούν στο να έχετε μια εύχρηστη συσκευή.

Εικόνα για την κατηγορία Key Specifications

Έξυπνο Leveling

 

Ο Creator 3 σας παρέχει πλήρη καθοδήγηση για την ευθυγράμιση της επιφανείας εκτύπωσης (calibration) αλλά και την ρύθμιση του άξονα Z. Απλά πατάτε στην οθόνη και ο printer θα πάρει αυτόματα τις κατάλληλες μετρήσεις ύψους για την δεξιά και αριστερή κεφαλή, χάρη στον ενσωματομένο αισθητήρα που διαθέτουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις ξεκάθαρες οδηγίες σύμφωνα με τις εικόνες της οθόνης.

 

 

Εικόνα για την κατηγορία Έξυπνο Leveling

Βελτιωμένη Κεφαλή Εκτύπωσης

 Η νέα βελτιωμένη κεφαλή εκτύπωσης σας επιτρέπει να φτάσετε εώς τους 300°C. Αξιοποιώντας τις υψηλές θερμοκρασιές, μπορείτε να διαχειριστείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία υλικών σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, τα ακροφύσια είναι από σκληρυμένο χάλυβα, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά με προσμίξεις όπως μέταλλα (π.χ. χαλκός, μπρούτζος), ίνες άνθρακα και άλλα, τα οποία είναι διαβρωτικά για τα απλά ακροφύσια. Η συντήρηση και η αντικατάσταση των κεφαλών είναι απλή υπόθεση λόγω του ακροφυσίου το οποίο αφαιρείται και επανατοποθετείται εύκολα.

 

Εικόνα για την κατηγορία Upgraded Extruder Design

Print Platform

Ο Creator 3 σας προσφέρει μέγιστο μέγεθος εκτύπωσης 30 x 25 x 20 cm ενώ το τραπέζι εκτύπωσης μπορεί να θερμανθεί εώς τους 120°C. Σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία της κεφαλής εκτύπωσης, ο Creator 3 είναι πραγματικά εξοπλισμένος για να μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα απαιτητικά πλαστικά όπως το Nylon. Το τραπέζι, εκτός από θερμαινόμενο είναι επίσης εύκαμπτο και αφαιρούμενο. ‘Ετσι, μπορείτε να ξεκολάτε τις μεγάλες εκτυπώσεις σας βγάζοντας το τραπέζι από τον θάλαμο και λυγίζοντας το.

Εικόνα για την κατηγορία Print Platform
Τεχνολογία 3D Printing FFF - FDM
Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης 300 x 250 x 200 mm
Ύψος Layer 0.05-0.4mm
Βάρος 3D Printer 40kg
Συμβατά Yλικά Εκτύπωσης PLA/ABS/PC/PVA/HIPS/PETG/W.P.C./Nylon
Κεφαλές εκτύπωσης 2