DMP Flex 350

Ένας 3D Printer μετάλλου ο οποίος σας παρέχει υψηλή απόδοση και επαναληψιμότητα, για την κατασκευή εξαιρετικών κομματιών από τα πλέον απαιτητικά κράματα. Μια συνολική λύση λογισμικού, υλικών και 3D εκτυπωτή με εξειδικευμένη όμαδα υποστήριξης. Δυνατότητα αναβάθμισης σε DMP Factory 350.
Ζητήστε προσφορά
Τεχνολογία 3D Printing
Metal Powder (SLS, SLM, DMP)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης
275 x 275 x 380 mm
Ύψος Layer
10 – 100 microns
Ισχύς Laser
500W

Περιγραφή

Ο DMP Flex 350 είναι ένα υψηλής απόδοσης σύστημα προσθετικής κατασκευής μετάλλου το οποίο μπορεί να διαχειριστεί μεγάλο όγκο εργασιών σαν εναλλακτική των παραδοσιακών μεθόδων κατασκευής μετάλλου. Με μέγιστο όγκο εκτύπωσης 275 x 275 x 380 mm, προσφέρει μειωμένα ποσοστά αχρησιμοποίητου υλικού, ταχύτερο χρόνο παραγωγής, συντόμη διαδικασία προετοιμασίας του μηχανήματος και πολύ πυκνά μεταλλικά κομμάτια με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες.

Προηγμένη τεχνογνωσία από την εκτύπωση 500,000 απαιτητικών κομματιών τον χρόνο

Χάρη στα προηγμένα κέντρα παραγωγής της 3D Systems, ο DMP Flex 350 έχει αναπτυχθεί και συνεχίζει να βελτιώνεται, μέσω της συνεχούς επικοινωνίας και αξιολόγησης μεταξύ της ομάδας παραγωγής και της ανάπτυξης προϊόντων. Η 3D Systems σας παρέχει μια ενοποιημένη λύση. Τον DMP Flex 350 με πατενταρισμένη τεχνολογία, την εκτεταμένα δοκιμασμένη σειρά υλικών LaserForm, το λογισμικό προσθετικής κατασκευής μετάλλου 3DXpert, και τελευταία αλλά εξίσου σημαντικά, την τεχνογνωσία των μηχανικών εφαρμογών, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρονται όσον αφορά το κόστος, την παραγωγή και την λειτουργικότητα. Οι χρήστες βασίζονται σε αξιόπιστες βάσεις δεδομένων για 3D Printing ακριβείας σε μέταλλο, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από την προκλητική και κοστοβόρα προσπάθεια να αναπτύξουν οι ίδιοι τα προφίλ ρυθμίσεων και τις παραμετρούς εκτύπωσης.

Εξαιτίας του μοναδικού, καινοτόμου θάλαμου που διαθέτει ο DMP Flex 350, η κατανάλωση αργού αερίου μειώνεται σημαντικά ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει την μεγαλύτερη καθαρότητα οξυγόνου της κατηγορίας (<25 ppm). Το αποτέλεσμα είναι να έχετε εξαιρετικά στιβαρά κομμάτια, υψηλής χημικής καθαρότητας.

Ευέλικτη χρήση, δυνατότητα για αναβάθμιση

Η γρήγορη λειτουργία του μηχανήματος και η αυτοματοποιημένη διαχείριση της πούδρας, επιταχύνουν σημαντικά επίπεδα παραγωγής. Ο κεντρικός server διαχειρίζεται τις εντολές εκτύπωσης, τα υλικά, τις ρυθμίσεις και τη συντήρηση του μηχανήματος για συνεχόμενη παραγωγή. Το λογισμικό 3DXpert είναι το πιο ισχυρό εργαλείο της αγοράς για την προετοιμασία και τη ρύθμιση των δεδομένων των κομματιών, μειώνοντας τον χρόνο παραγωγής και αυξάνοντας την ακρίβεια των κομματιών. H DMP πλατφόρμα της 3D Systems επιτρέπει στους πελάτες να αναβαθμίσουν τον DMP Flex  350 καθώς οι ανάγκες παραγωγής εξελίσσονται μέσα στο εργοστάσιό τους.

Προηγμένη διασφάλιση ποιότητας

Το Advanced Manufacturing απαιτεί στενή παρακολούθηση και επιθεώρηση των παραμέτρων της διαδικασίας ώστε να εξασφάλιστεί η ποιότητα. Το DMP Monitoring είναι ένα μη καταστροφικό σύστημα ελέγχου ποιότητας, το οποίο παρακολουθεί την διαδικασία και σας παρέχει μια πληθώρα δεδομένων για 2D οπτική ανάλυση. Το DMP Inspection αυτοματοποιεί την ανάλυση αυτών των δεδομένων χρησιμοποιώντας αλγόριθμους, οι οποίοι συσχετίζονται άμεσα με τις παραδοσιακές μεθόδους επιθεώρησης, ώστε να επιταχύνει την διαδικασία του ελέγχου με 3D απεικόνιση σκεβρωμάτων, τραχύτητας των κάτω επιφανειών και ποιότητας της επίστρωσης. Με αυτόν τον τρόπο σας επιτρέπει να εντοπίσετε την πηγή του προβλήματος και να το επιδιορθώσετε, σε μια μόνο συνολική λύση λογισμικού. Κατά την διάρκεια της κατασκευής, η παραπάνω εφαρμογή η οποία βρίσκεται ενσωματωμένη στο λογισμικό 3DXpert, σας επιτρέπει να διασφαλίσετε μια επαναλαμβανόμενα υψηλή ποιότητα κομματιών και να μειώσετε την κοστοβόρα δευτερογενή επιθεώρηση.

Τεχνολογία 3D Printing Metal Powder (SLS, SLM, DMP)
Μέγιστo Μέγεθος Εκτύπωσης 275 x 275 x 380 mm
Ύψος Layer 10 – 100 microns
Ισχύς Laser 500W
Δωρεάν Software εκτύπωσης ΝΑΙ