Προάγοντας το Additive Manufacturing: Η Εγκατάσταση της ANiMA στη Vexma Technologies

Thursday, November 9, 2023

0

 

Ο τομέας του manufacturing στην Ινδία βιώνει μια μεταμορφωτική περίοδο, με την πρόσφατη εγκατάσταση προηγμένων εκτυπωτών 3D από την ANiMA στο εργοστάσιο της Vexma Technologies στο Γκουτζαράτ να είναι ένα σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Τεχνική Εξέλιξη με τη ZRapid Technologies

 

Η Vexma Technologies έχει δείξει συνέπεια στο να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες εκτύπωσης 3D σε διάφορους κλάδους. Οι καινούργιες μονάδες iSLM280 και iSLA660 εντάσσονται άψογα στο όραμα της εταιρείας για ανάπτυξη και προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην κατασκευαστική τους δυναμική.

 

Αναγνώριση στη Βιομηχανία και Συνεργασίες

 

Η παρουσία της Shradha Sharma από το YourStory Media στη Vexma καταδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ρόλο της προσθετικής κατασκευής στην ενίσχυση του οικοσυστήματος των startups στην Ινδία.

 

Συνεργασία: Vexma και ANiMA

 

Η συνεργασία της ANiMA με τη Vexma Technologies τονίζει την ανάγκη για κοινή προσπάθεια όταν πρόκειται για την επιτυχή ένταξη νέας τεχνολογίας. Η διαδικασία της εγκατάστασης έγινε με επιμέλεια, ώστε να διασφαλιστεί η κορυφαία λειτουργία των εκτυπωτών στο παραγωγικό περιβάλλον της Vexma.

 

Looking Ahead

 

Η ενίσχυση των δυνατοτήτων στη Vexma Technologies με την εισαγωγή τεχνολογιών 3D εκτύπωσης αναδεικνύει τα πρακτικά οφέλη της ενσωμάτωσης καινοτόμων λύσεων στο παραδοσιακό κατασκευαστικό πλαίσιο. Για μια αναλυτικότερη γνωριμία και παρουσίαση των εν λόγω τεχνολογιών, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας στην Formnext (Αίθουσα 11.1, Περίπτερο A38 & B39, από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2023) για μια ζωντανή επίδειξη. Για περαιτέρω πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@anima.gr.

For the latest insights and updates leading up to Formnext, follow our LinkedIn post series detailing our journey and installations. Follow