Εικόνα για την κατηγορία Resins

Ρητίνες

Φωτοπολυμεριζόμενες ρητίνες για εκτυπωτές όλων των τεχνολογιών (DLP, Figure 4, SLA, LCD). Επιλέξτε το κατάλληλο υλικό βάση της εφαρμογής σας, από την μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων ή και γενικής χρήσης ρητινών που διαθέτουμε.

Εμφάνιση ανά σελίδα
Η ρητίνη Figure 4 EGGSHELL-AMB 10 είναι ένα υλικό κατασκευασμένο για την εκτύπωση καλουπιών, ιδιαίτερα για την χύτευση σιλικόνης αλλά και άλλων υλικών.
269 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Figure 4 EGGSHELL-AMB 10
Η ρητίνη Figure 4 ELAST-BLK 10 προσομοιάζει το λάστιχο και σας επιτρέπει να επιταχύνετε τον σχεδιασμό και την πρωτοτυποποίηση μιας μεγάλης ποικιλίας ελαστομερών προϊόντων με εφαρμογές στην βιομηχανία ή τα καταναλωτικά αγαθά. Αυτό το μαύρο ελαστομερές υλικό χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές ιδιότητες συμπίεσης.
269 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Figure 4 ELAST-BLK 10
Η ρητίνη Figure 4 RUBBER-65A BLK είναι ένα production-grade υλικό με μηχανικές ιδιότητες που επιτρέπουν την παραγωγή ελαστομερών αντικειμένων με την τεχνολογία additive manufacturing. Μια ρητίνη εύκαμπτη, με μεγάλη επιμήκυνση πριν τη θραύση και σκληρότητα Shore 65A.
219 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Figure 4 RUBBER-65A BLK
Η ρητίνη Figure 4 FLEX-BLK 10 είναι ένα εύκαμπτο υλικό, κατάλληλο για την παραγωγή εξαιρετικά ανθεκτικών κομματιών που προσομοιάζουν το πολυπροπυλένιο. Μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα αναγκών πρωτοτυποποίησης, λειτουργικού testing ή ακόμη και μικρής παραγωγής. Σας προσφέρει εξαιρετική ευκαμψία και ακρίβεια, επιτρέπωντας σας να το χρησιμοποιήσετε σε πολλαπλές εφαρμογές.
219 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Figure 4 FLEX-BLK 10
Η ρητίνη Figure 4 FLEX-BLK 20 είναι ένα ανθεκτικό, εύκαμπτο υλικό που χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στην κρούση και μεγάλη διάρκεια ζωής.
219 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Figure 4 FLEX-BLK 20
Η ρητίνη Figure 4 HI TEMP 300-AMB είναι ένα σκληρό πλαστικό υλικό, με κορυφαία αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, κατάλληλο για τα πιο απαιτητικά θερμικά περιβάλλοντα.
269 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Figure 4 HI TEMP 300-AMB