Εικόνα για την κατηγορία Filaments

Νήματα

Εμφάνιση ανά σελίδα
Το Everfill PLA είναι ένα εξαιρετικό υλικό για εύκολη και οικονομική 3D εκτύπωση. Το νήμα είναι διαμέτρου 1.75mm και δεν απαιτεί ειδικές συνθηκές κατά την διάρκεια της εκτύπωσης.
18 €
Το PLA είναι το πιο διαδεδομένο 3D Printing υλικό. Είναι εύκολο στην εκτύπωση, καθώς δεν απαιτεί υψηλές θερμοκρασίες ή θερμαινόμενη επιφάνεια εκτύπωσης. Διατίθεται σε ποικιλία σκούρων ή και ημιδιάφανων χρωμάτων και είναι συμβατό με όλους τους da Vinci 3D Printers.Θεωρείται φιλικό προς το περιβάλλον και ιδανικό για χρήση σε οποιονδήποτε χώρο καθώς δεν παράγει αναθυμιάσεις κατά την διάρκεια της εκτύπωσης. Υπο κανονικές συνθήκες είναι πολύ σκληρό και δεν δέχεται παραμόρφωση.
20 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του Flashforge PLA 1kg
Κατασκευασμένο από ένα μείγμα PLA και carbon fiber, το νήμα PLA Carbon Fiber της XYZpirnting, σας επιτρέπει να εκτυπώσετε 3D μοντέλα με μεγαλύτερη αντοχή στην κρούση και εξαιρετικό φινίρισμα.
32 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του XYZprinting Jr Filament Carbon Fiber PLA 600gr
Το Color PLA είναι το ειδικά κατασκευασμένο νήμα για την σειρά da Vinci Color, το οποίο σας επιτρέπει να φέρετε την πολυχρωμία στις 3D εκτυπώσεις σας.
32 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του XYZprinting Jr Filament Color PLA 600gr
Κατασκευασμένο από ένα μείγμα PLA και ρινίσματα χαλκού, το νήμα Copper PLA της XYZprinting σας επιτρέπει να εκτυπώσετε 3D μοντέλα με μοναδικό μεταλλικό φινίρισμα και όψη.
37 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του XYZprinting Jr Filament Copper PLA 600gr
Το νήμα PETG της XYZprinting είναι ένα υλικό πολλαπλών εφαρμογών, το οποίο χαρακτηρίζεται από υψηλή διαφάνεια και αντοχή στην κρούση. Είναι εύκολο στην εκτύπωση, σκληρό, μη επιρρεπές στο σκεύρωμα και ανακυκλώσιμο.
29 €
Λογότυπο του κατασκευαστή του XYZprinting Jr Filament PETG 600gr