Η ANiMA διαθέτει στην ελληνική αγορά τα προϊόντα των παρακάτω εταιριών:

   
Η 3D Systems  αποτελεί τον παλαιότερο και έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές 3D Printers παγκοσμίως

Η σειρά Geomagic της 3D Systems προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές CAD λύσεις για  3D γενική και μηχανολογική σχεδίαση, φωτορεαλισμό και CAM

Η σειρά Cubify Design Software προσφέρει αξιόλογες προσιτές λύσεις για Design, που  συνδυάζονται άψογα με τους 3D Printers και 3D Scanners της 3D Systems.
Τα λογισμικά της ANiMA , PiMS (PROJECT INFORMATION MANAGEMENT SYSTEM) και ADAPT (ANiMA DATA ANALYSIS & PRESENTATION TECHNOLOGY)
Η Autodesk αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή τεχνικού λογισμικού στον κόσμο, με λύσεις όπως τα AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor και 3D Studio Max Design.
H τεχνογνωσία της ANiMA είναι πιστοποιημένη από τη Microsoft, αφού η εταιρεία μας είναι Microsoft Certified Partner (MCP)


 
Αντιπροσωπεύουμε την εταιρία Sinterit , υπεύθυνη για την ανάπτυξη του 3D Printer Sinterit Lisa , προϊόν υψηλής τεχνολογίας, που βασίζεται στην τεχνική του Laser Sintering 3D Printing.


Η ANiMA διαθέτει και υποστηρίζει τους 3D Printers της XYZprinting. Η XYZprinting αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προσιτών 3D Printers. Διαθέτει λύσεις κατάλληλες για το γραφείο, το σπίτι ή ακόμη και το σχολείο.
 
Δείτε τα προϊόντα της Formlabs.
 
 
© 2018 - ANiMA.gr
top