Πρόσκληση στο Σεμινάριο ”3D Printing στην Εκπαίδευση”  

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:00 π.μ., σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο “3D Printing στην Εκπαίδευση” στην ANiMA, στο πλαίσιο έναρξης του νέου σχολικού έτους.

 

alt

 

Είναι αποδεδειγμένο οτί το 3D Printing αποτελεί ένα πολύ δυναμικό εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων.

Ιδιαίτερα, με αφορμή τη διάδοση και εξέλιξη των STEM/STEAM  προγραμμάτων*, οι συνθήκες είναι ιδανικές για την ένταξη της τεχνολογίας στη διαδικασία της εκμάθησης.


Ελάτε λοιπόν να ενημερωθείτε για τα οφέλη χρήσης 3D Printers στο σχολικό σας περιβάλλον και πώς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε. Συνοπτικά θα μιλήσουμε για τα παρακάτω:

 

  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων του πραγματικού κόσμου
  • Όξυνση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τη διαδικασία της μάθησης
  • Έκθεση στις ίδιες τεχνολογίες αιχμής που θα συναντήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία
  • Δυνατότητα συμμετοχής και εξοικείωσης με το σχεδιασμό και την κατασκευή
  • Τόνωση αυτοπεποίθησης μέσω της όλης εμπειρίας

H ANiMA προσεγγίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα. Η ανταλλαγή απόψεων μαζί σας μας κάνει καλύτερους, οπότε η παρουσία σας θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα!


*Τα STEM εκπαιδευτικά προγράμματα είναι μια ραγδαίως αναπτυσσόμενη τάση στον τομέα της εκπαίδευσης παγκοσμίως, με στόχο την ενεργή συμμετοχή του μαθητή για την ολοκλήρωση projects – εργασιών.

Πλέον μαθητές και διδάσκοντες ανακαλύπτουν τρόπους να μάθουν αποτελεσματικότερα, αποκτώντας ανεπτυγμένες δεξιότητες ενώ ταυτόχρονα συνεργάζονται σ’ ένα ευχάριστο κλίμα δημιουργικότητας και ζωντάνιας.


Πού, πότε και τι ώρα θα έρθω?

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 στα γραφεία της εταιρείας μας, Λεωφ. Μαραθώνος 27 στην Παλλήνη (2ος όροφος) και ώρα 18:00-20:00μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 210 7776822, ή μέσω e-mail στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.
Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

alt

alt 
 
© 2018 - ANiMA.gr
top