Φοιτητική χρήση


Οι δωρεάν φοιτητικές εκδόσεις των προγραμμάτων της Autodesk

Για τους φοιτητές που θέλουν να κάνουν πρακτική εξάσκηση στα προγράμματα της Autodesk και να προμηθευτούν εκπαιδευτικό υλικό υπάρχει το εξειδικευμένο για τους φοιτητές site της Autodesk, “Autodesk Student Community”.

Θα πληροφορηθείτε:

  • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση και πως γίνεται αυτό
  • Ποιά προγράμματα της Autodesk μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, τι περιορισμοί υπάρχουν
  • Tι εκπαιδευτικό υλικό υπάρχει διαθέσιμο
  • Πως μπορείτε να εκθέσετε στο site αυτό τις εργασίες σας, έτσι ώστε να ωφεληθούν και άλλοι από αυτό ή εσείς να δείτε εργασίες που έχουν ανεβάσει άλλοι
  • Αναζήτηση απασχόλησηςΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πως μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Autodesk Student Community;

Όπως επισημαίνεται στην πρώτη σελίδα του Community, συνδρομή είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ένα σωστό email account στο mail server της σχολής σας, π.χ. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , … , ή να δεχτείτε πρόσκληση από κάποιο ενεργό μέλος του Community.

Ποια Autodesk προγράμματα μπορείτε να κατεβάσετε και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε;

Μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα προγράμματα της Autodesk που η εταιρεία μας διαθέτει

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό για δύο χρόνια, από την στιγμή που θα το εγκαταστήσετε. Μετά από δύο χρόνια, το λογισμικό αυτό παύει να λειτουργεί και συνεπώς θα πρέπει να το απεγκαταστήσετε. Εάν μετά από δύο χρόνια δεν έχετε αποφοιτήσει, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την νέα έκδοση του λογισμικού. Η Autodesk κάθε χρόνο κυκλοφορεί μία νέα έκδοση όλων των προγραμμάτων της. Με αυτό τον τρόπο, όσο καιρό είσαστε μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας, έχετε πάντοτε πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων της Autodesk.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σχετική παρουσίαση και επισκεφτείτε το Autodesk Student Community
 

 
© 2018 - ANiMA.gr
top